Vodnik po prehranskih dopolnilih

/ / Izdelki, Strokovno

Kako se je vse začelo? Z najstnikom, ki raziskuje prehranska dopolnila in je prepričan, da lahko  le z njimi reši vse težave težko bolnega svojca.
Eden prvih stavkov, ki sem jih takrat slišal od zdravnika na onkološkem inštitutu je bil (več kot 35 let nazaj), da v zdravstvu ne uporabljajo prehranskih dopolnil, razen v infuzijah in da je vse, kar se na trgu prodaja, bolj primerno za infuzije in ne za v želodec.

To je bil glavni povod in razlog zanimanja za naravne vitamine. In “naravni vitamini” za nas pomenijo prav to, da so sestavine samo hrana in da je vitamine in minerale izdelala narava. Ko jih zaužijemo, je to cela rastlina, kot bi jo našli v naravi, z vsemi pomožnimi kofaktorji, ki jih v laboratoriju nikoli ne bomo zmožni poustvariti.

Takšen je naš pogled na prehranska dopolnila in naša strast, ki traja že več desetletij.

 

Vodnik po prehranskih dopolnilih
Katera, kdaj in zakaj

Izbrali smo prehranska dopolnila, ki so kakovostna, čista, preverjena in preizkušena, podprta z dolgotrajnimi raziskavami in študijami ter imajo največjo možno preglednost sestavin in vsebnost učinkovin. Popolna deklaracija vseh sestavin in postopkov.
Ekološka dopolnila vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

 

Vitamini, minerali in vsa druga hranila najbolje delujejo v svojih naravnih, bioaktivnih oblikah – tako, kot jih ustvarja narava in jih naše telo potrebuje.
Takšna naravna hranila lahko telo optimalno absorbira in predela ter nas še posebej učinkovito podpira pri regeneraciji, zdravljenju in razvoju.
Certificirano ekološka, čista, visoko koncentrirana in močna. Samo najboljše ekološke rastline, ekološke alge, ekološke gobe. Narejene še boljše z najsodobnejšo tehnologijo, nam omogoča zgostitev super moči narave.

Prednosti

Pri sestavinah samo 100 % ekološka hrana. Ekološke in klinično raziskane sestavine in opravljene študije. Ogaenics je naložba vase.

 

Prehranska dopolnila iz 100 % ekološke hrane so primerna tudi za ljudi, ki “niso za prehranska dopolnila”, imajo občutek, da jim primanjkuje hranil ali je njihova hrana osiromašena in bi ji želeli dodati vitamine.

 

Ekološki pionir z več kot 25-letnimi izkušnjami, opremljen z veliko radovednosti, željo
po raziskovanju in veliko ljubeznijo do narave – to so ekološka dopolnila GSE.
GSE je bilo eno prvih podjetij v Evropi, ki je na trg dalo kakovostna ekološka prehranska dopolnila in je vodilno na trgu ekološke hrane. Podjetje s sedežem v Saarbrücknu je iz inovacij ustvarilo tradicijo. Nenehno razvijanje novih izdelkov v najboljši ekološki kakovosti za dobro počutje ljudi poganja ekipo GSE dan za dnem. Prepričani v moč in modrost narave, se podjetje zanaša izključno na naravne surovine in se odpovedujejo nepotrebnim dodatkom.

Prednosti

POLNA MOČ NARAVE
Fito vitamini – v sožitju z naravo
Fito vitamini so izbira narave. V nasprotju s sintetično proizvedenimi prehranskimi dopolnili, so fito vitamini pridobljeni neposredno in izključno iz ekološko pridelanih rastlin. Vitamine in minerale lahko telo najučinkoviteje absorbira, če so obdani z njihovimi naravnimi snovmi rastlinskega izvora, kot so bioflavonoidi, torej sekundarne rastlinske snovi.
Za naravno, kompleksnejšo in zato zelo drago proizvodnjo se odločamo iz prepričanja. Za naravo in za dobrobit ljudi.