FORGOT YOUR DETAILS?

Timeless Skin | Brezčasni pomlajevalni kompleks

 • Rastlinsko organsko prehransko dopolnilo z naravnimi fitoceramidi proti suhi koži in gubam.
 • Vsebuje klinični odmerek fitoceramidov Lipowheat™ iz izvlečka organske pšenice brez glutena in skvalena iz izvlečka organskega amaranta v vsaki kapsuli.
 • Zmanjša gube, izboljša sposobnost kože za zadrževanje vlage, spodbuja proizvodnjo kolagena.
 • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
 • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
 • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
 • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov.
 • 60 kapsul = 60 dni.
 • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

79.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220640 Kategorije: , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode med obrokom.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Organski ceramidi za večjo vlažnost kože in manj gub
TIMELESS SKIN je popolnoma rastlinsko organsko prehransko dopolnilo proti staranju, ki vsebuje organske ceramide Lipowheat™ in organski skvalen. Učinkovitost organskih ceramidov Bio-Lipowheat™ je potrdilo šest kliničnih raziskav* – delujejo proti suhosti, gubam in pomanjkanju kolagena.

Več ceramidov, več kolagena
Organski Lipowheat™, uporabljen v TIMELESS SKIN, obnavlja kožo z biomimetičnimi ceramidi, ki spodbujajo naravno sintezo ceramidov. V globlji plasti kože, dermisu, Lipowheat™ stimulira celično aktivnost in spodbuja proizvodnjo kolagena. To izboljša pregradno funkcijo kože, vsebnost vlage in zaščito ter zmanjša znake staranja.

Manjša dehidracija po 4 tednih
Ceramidi so lipidi, ki se naravno pojavljajo v visokih koncentracijah v zgornjih plasteh kože. Raziskava z Bio-Lipowheat™* je pokazala, da ščitijo vašo kožo pred stresom iz okolja in izboljšajo sposobnost vaše kože, da zadržuje vlago.

Proti staranju s spodbujanjem celične aktivnosti v usnjici
Klinična raziskava med potrošniki* je pokazala, da je jemanje zdravila Lipowheat™ povzročilo bolj polno kožo pri 100 % udeležencih raziskave. Po 12 tednih jemanja organskega Lipowheat™ so izmerili 50 – odstotno povečanje sonografskih območij, ki ustrezajo kolagenskim vlaknom.

Vidno zmanjšanje gub po 8 tednih
Z jemanjem organskega Lipowheat™ v enakem odmerku, kot je na voljo v TIMELESS SKIN, je 88 % prostovoljcev v klinični raziskavi med potrošniki* zabeležilo vidno zmanjšanje gub po samo 8 tednih jemanja in trajen učinek proti staranju – tudi osem tednov po prenehanju jemanja dodatka je bil učinek Lipowheat™ na zmanjšanje gub še vedno viden.

 

*Naslednje znanstvene študije so zgolj informativne narave. Pri tem doseženi rezultati ne veljajo nujno za vse posameznike. Ogaenics zagotavlja te informacije kot storitev. Ceramidi naravno obnovijo pregradno funkcijo kože.

 • Vsebnost vlage se je od 4. tedna znatno povečala s trajnim učinkom.
 • Mehkejša koža.
 • Občutki napetosti so se znatno zmanjšali.
 • Ženske so poročale, da je bila njihova koža pomirjena in okrepljena.
 • Povečana gostota kolagena v dermisu za napeto kožo. Po dvanajstih tednih se je gostota kolagena povečala za 50 %. Pri vseh se je pokazalo povečanje gostote dermisa.
 • Manj vidne gube – randomizirano dvojno slepo klinično preskušanje v primerjavi s placebom, 350 mg Lipowheat/dan, 64 žensk, 20 tednov. Gube so se zmanjšale po 8 tednih. 88 % žensk je poročalo o zmanjšanju gub.
 • Sveža, sijoča polt. Randomizirano dvojno slepo klinično preskušanje v primerjavi s placebom, 350 mg Lipowheat/dan, 64 žensk, 20 tednov. Hidrirana koža je videti bolj zdrava in sijoča z enakomernejšo poltjo.

Rezultati raziskav so bili objavljeni v:
“Polar lipids from wheat extract oil improve skin damages induced by aging: evidence from a randomized, placebo-controlled clinical trial in women and an ex vivo study on human skin explants.” Boisnic, S. Journal of cosmetic dermatology vol. 18,6 (2019).

“The moisturizing effect of a wheat extract food supplement on women’s skin: a randomized, double-blind placebo-controlled trial.” Guillou, S. International journal of cosmetic science vol. 33,2 (2011).

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale.

Sestavine: Lipowheat™ ekološki izvleček pšenice brez glutena s fitoceramidi* (Triticum vulgare/aestivum), olje semen ekološkega amaranta* (Amaranthus caudatus), izvleček listov ekološkega rožmarina* (Rosmarinus officinalis), ekološko sončnično olje* (Helianthus vulgare/aestivum).

Opomba: prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila. posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** % PDV: priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP