FORGOT YOUR DETAILS?

Oilalala | Bio Skin Omega kompleks

  • Izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo z dragocenimi omega maščobnimi kislinami in vitamini iz ekološkega rakitovca.
  • Zagotavlja 1.000 mg nenasičenih maščobnih kislin omega 3 (alfa-linolenska kislina), omega 6 (linolna kislina), omega 7 (palmitolejska kislina), omega 9 (oleinska kislina) ter antioksidativnih rastlinskih vitaminov A in E na dnevni odmerek.
  • Idealno vegansko prehransko dopolnilo pri pomanjkanju maščobnih kislin omega v prehrani, suhi koži in občutljivih sluznicah (npr. oči, nožnica, želodec).
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo.Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
  • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov.
  • 60 kapsul = 30 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

49.90 

Na zalogi

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode med obrokom.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Veganske maščobne kisline omega in ekološki vitamini za sijaj in zdravje
OILALALA je izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo z dragocenimi omega maščobnimi kislinami in vitamini iz ekološkega rakitovca. Je idealno vegansko prehransko dopolnilo pri pomanjkanju maščobnih kislin omega v prehrani, suhi koži in občutljivih sluznicah (npr. oči, nožnica, želodec).

Hranilni dragulj iz Himalaje
OILALALA Skin Omega Complex je pridobljen iz dragocenega ekološkega rakitovca iz neokrnjene narave tibetanske planote. Na nadmorski višini 4.500 metrov, ob stalni sončni svetlobi, ekstremnih temperaturnih razlikah, minimalnih padavinah ter visoki vsebnosti soli in kislin v tleh, razvije svoj največji potencial in ima večjo hranilno vrednost kot rakitovec iz drugih regij. Vsebuje celoten spekter naravnih omega 3, 6, 7 in 9 v kombinaciji z več kot 190 drugimi bioaktivnimi snovmi, vključno z antioksidanti, polifenoli, karotenoidi in fitosteroli.

Ekološki vitamin A za kožo
Poleg dragocenih veganskih maščobnih kislin omega, Oilalala zagotavlja tudi 26 % dnevnega odmerka vitamina A v obliki betakarotena, naravnega in varnega predhodnika vitamina A iz ekološkega rakitovca. V maščobi topen vitamin A sodeluje pri rasti in diferenciaciji različnih celic ter je bistven za ohranjanje zdrave kože in sluznic (npr. oči, želodec, črevesje, nožnica).

Veganske ekološke omega maščobne kisline za sijaj vaše kože
Maščobne kisline omega so pomembni gradniki kože in sluznic (npr. suha koža, oči, požiralnik, suha nožnica in občutljiva želodčna sluznica). 15 % lipidov v  zunanji plasti kože, rožni plasti, sestavljajo nenasičene maščobne kisline, ki so bistvene za sijaj in celovitost kože. Če koži primanjkuje maščobnih kislin omega, izgublja vlago, se lušči in je nagnjena k draženju in vnetjem (npr. dermatitis, akne). Zato je pomembna vsakodnevna zadostna količina nenasičenih maščobnih kislin omega v prehrani.

Antioksidantna zaščita
Prekomerna oksidacija povzroča oksidativni stres v telesu. To velja za enega glavnih vzrokov staranja kože, ki povzroča vnetja in poškodbe kože, organov, srca in krvnega obtoka. Naravni vitamin E v OILALALA pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom in ima boljšo biološko razpoložljivost kot sintetične oblike vitamina E, kar pomeni, da ga telo lahko bolje uporabi. Rastlinska maščobna kislina omega alfa-linolenska kislina prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale.

Sestavine: mešanica ekološkega olja semen rakitovca* in ekološkega olja jagodičja rakitovca* (Hippophae rhamnoides), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

Opomba: prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila, posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** % PDV: priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP