FORGOT YOUR DETAILS?

Iron Maid | Ekološko železo rastlinskega izvora

  • Organsko prehransko dopolnilo z naravnim železom iz organskih karijevih listov in vitaminom C iz ekološko pridelanega sadja amle.
  • Vsebuje 14 mg organskega železa na kapsulo (=100 % NRV), v kombinaciji z vitaminom C iz organskih plodov amle za optimalno absorpcijo železa.
  • Zmanjšuje utrujenost, prispeva k tvorbi rdečih krvničk, podpira imunski sistem in delovanje možganov. Idealen za dekleta in ženske po menstruaciji, vegetarijance, vegane in športnike.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
  • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov.
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

54.90 

Šifra: 4260411221029 Kategorije: , , , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode med obrokom.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost
IRON MAID pospešuje nastajanje rdečih krvnih celic in hemoglobina s 14 mg rastlinskega organskega železa na kapsulo iz organskega karija, kar zmanjša vaše dnevne potrebe. Tako prispeva k transportu kisika po telesu, kar vam zagotavlja več energije, manj utrujenosti in izčrpanosti.

Obnovlja raven železa
IRON MAID kot organsko železo rastlinskega izvora je idealno za vegane in vegetarijance, ki zaradi prehrane pogosto niso dobro preskrbljeni z železom. Najstnice in ženske pred menopavzo prav tako potrebujejo železo, da obnovijo upad le tega po menstruaciji. Primeren je tudi za športnike in krvodajalce.

Podpira imunski sistem
IRON MAID s svojim rastlinskim organskim železom v kombinaciji z naravnim vitraminom C iz organskih jagod amle podpira odziv imunskega sistema na okužbe in oksigenira kri, kar spodbuja regeneracijo.

Za možgane
Je pomemben mineral za proizvodnjo ključnih prenašalnih snovi v možganih. IRON MAID prispeva tudi k normalnemu kognitivnemu delovanju.

 

Naslednje znanstvene študije so zgolj informativne narave. Pri tem doseženi rezultati ne veljajo nujno za vse posameznike. Ogaenics zagotavlja te informacije kot storitev.

“Effect of iron supplementation on fatigue in nonanemic menstruating women with low ferritin: a randomized controlled trial.” Vaucher, P