FORGOT YOUR DETAILS?

Hello Sunshine | Ekološki kompleks vitamina D3 2.000 I.E.

  • Izključno zeliščno ekološko prehransko dopolnilo z ekološkim vitaminom D3 za vzdrževanje zdrave ravni vitamina D.
  • Vsebuje 2.000 IE ekološkega vitamina D3 na kapsulo iz ekološkega lišaja v kombinaciji z adaptogenimi ekološkimi gobami reishi.
  • Prispeva k zdravemu delovanju imunskega sistema in normalni ravni kalcija v krvi. Podpira vzdrževanje kosti, zob in mišic.
  • Potrebujete ga, če večino časa preživite v zaprtih prostorih ali če ste noseči.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
  • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov.
  • 60 kapsul = 120 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

59.90 

Način uporabe:

Vzemite eno kapsulo vsak drugi dan zjutraj s kozarcem vode med obrokom.
Da bi v maščobi topen vitamin D iz Hello Sunshine vaše telo optimalno absorbiralo, mora obrok vsebovati tudi zdrave maščobe.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološki vitamin D3 za imunski sistem in kosti
HELLO SUNSHINE je zeliščno ekološko prehransko dopolnilo z ekološkimi gobami reishi in 2.000 I.U. vitamina D3 iz ekološkega lišaja za zdravo delovanje imunskega sistema. Idealen je za vas, če večino časa preživite v zaprtih prostorih, ste noseči ali dojite. Od oktobra do maja je priporočljivo dodajanje vitamina D za vse ljudi.

Rastlinski ekološki vitamin D3
HELLO SUNSHINE je rastlinska inovacija med pripravki vitamina D3. Do zdaj je bilo mogoče vitamin D2 pridobiti le iz rastlinskega vira. Trenutne študije kažejo, da je vitamin D3 učinkovitejši od vitamina D2, ko gre za povečanje ravni vitamina D v krvi. Ekološki vitamin D3 je v celoti pridobljen iz ekoloških lišajev, brez kakršnih koli dodatkov.

Podpira imunski sistem
Rastlinski ekološki vitamin D HELLO SUNSHINE v okviru imunskega sistema neposredno sodeluje s celicami, ki imajo vlogo pri obrambi (npr. v primeru prehlada). Alergiki morajo biti pozorni tudi na zadostno količino vitamina D. Po podatkih DGE nedavne študije kažejo na povezavo med stanjem vitamina D in tveganjem za akutne okužbe dihal.

Podpira kosti in mišice
Rastlinski vitamin D pomaga pri absorpciji kalcija in tako vpliva na raven kalcija v krvi. Zato je HELLO SUNSHINE zelo pomemben tudi za zdravje kosti in zob. Zlasti ženske v menopavzi morajo poskrbeti za dobro preskrbo z vitaminom D. Naš ekološki vitamin D prispeva tudi k ohranjanju normalnega delovanja mišic in je pomemben za delitev celic.

Posebej dobro uporaben
HELLO SUNSHINE vsebuje 2.000 I.U. (50 µg) sončnega vitamina na kapsulo v obliki ekološkega vitamina D3, ki je vgrajen v rastlinski matrici, zato ga telo še posebej dobro izkoristi. Združujemo ga z adaptogenimi ekološkimi gobami reishi iz nadzorovane ekološke pridelave za celostno dobro počutje.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale.

Sestavine: ekološki prah gob reishi* (Ganoderma lucidum), izvleček ekološkega lišaja* (Cladonia rangiferina), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila, posvetujte s svojim zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** % PDV: priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 27,4 g

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP