FORGOT YOUR DETAILS?

Hairleluja | Ekološki kompleks Super lasje

  • Izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo za lepe lase s klinično raziskano ekološko aktivno sestavino Keranat™.
  • Vsebuje klinični odmerek Keranat™ 300 mg na kapsulo v kombinaciji z dragocenimi rastlinskimi maščobnimi omega kislinami iz ekološkega rakitovca.
  • Glede na študije, Keranat™ že po 12 tednih zmanjša izpadanje las, spodbuja rast in krepi lasne korenine. Lasje postanejo bolj sijoči, mehkejši in bolj gladki.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
  • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov.
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

79.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220831 Kategorije: , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološke aktivne sestavine proti izpadanju las, za rast in sijaj
Vsaka četrta ženska ima težave z izpadanjem in redčenjem las. HAIRLELUJA zmanjšuje izpadanje las, izboljšuje rast in kakovost las pri tanjših laseh s klinično raziskano rastlinsko učinkovino Keranat™ in dragocenimi ekološkimi maščobnimi omega kislinami.

Bolj sijoči in svilnati lasje
Biološko aktivna sestavina Keranat™ v izdelku HAIRLELUJA je v študiji* dokazala svoj učinek na lase: po 12-tedenskem jemanju je 75 % žensk ugotovilo, da so njihovi lasje postali bolj sijoči, mehki in svilnati. Bistveno se je zmanjšala tudi izsušenost lasišča.

50 odstotkov manjše izpadanje las
Keranat™, ki ga vsebuje HAIRLELUJA v kliničnem odmerku, je po 12 tednih v primerjavi s placebom znatno zmanjšal izpadanje las. Povprečno 50-odstotno zmanjšanje je bilo izmerjeno z objektivno in priznano metodo: fototrichogramom. Glede na samooceno je 91% žensk opazilo zmanjšanje izpadanja las.

Optimalna rast las
Za daljše in lepše lase Keranat™ v HAIRLELUJA deluje neposredno na dermalno papilo, središče rasti las. V testih ex vivo je Keranat™ znatno povečal izločanje IGF1. Keranat™ je s tem znatno spodbudil proliferacijo celic v lasni bučki (+140 %), kar je dober pokazatelj optimalne rasti las.

Visokotehnološke bio rastlinske aktivne sestavine
Šest let raziskav in dve klinični preskušanji* sta dokazali učinkovitost Keranata™, ki ga vsebuje HAIRLELUJA. To je patentiran miliacin, enkapsuliran s polarnimi lipidi, pridobljen iz semen prosa. Zaradi odlične biološke uporabnosti deluje neposredno na lasno korenino. Dragocene rastlinske maščobne omega kisline 3, 6, 7 in 9 iz ekološkega rakitovca negujejo vaše lase od znotraj.

 

*Naslednja znanstvena študija je zgolj informativne narave. Pri tem doseženi rezultati ne veljajo nujno za vse posameznike. Ogaenics zagotavlja te informacije kot storitev.

“Miliacin encapsulated by polar lipids stimulates cell proliferation in hair bulb and improves telogen effluvium in women” Mayoura Keophiphath, Christophe Courbière, Léana Manzato, Irène Lamour, Emmanuelle Gaillard et al J Cosmet Dermatol (2020).

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: certificirana ekološka mešanica za lase Keranat™ Super Hair*: olje iz ekoloških prosenih semen* (Panicum miliaceum), olje iz ekoloških sončničnih semen* (Helianthusannuus), brezglutenski izvleček ekološke pšenice* (Triticum vulgare/aestivum), izvleček listov ekološkega rožmarina* (Rosmarinus of ); mešanica semen ekološkega rakitovca in olja jagodičja ekološkega rakitovca * (Hippophae rhamnoides), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila, posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25° C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** % PDV: priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP