FORGOT YOUR DETAILS?

Beauty Fuel | Bio kompleks za sijočo kožo

  • Izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo za zaščito kože pred soncem in drugimi radikali, ki preprečujejo prezgodnje staranje kože in izgubo kolagena.
  • Dnevni odmerek vsebuje 492 mg ekološke tremele kot rastlinske alternative hialuronski kislini, 80 mg ekološkega vitamina C (= 100 % PDV), ekološki OPC, ekološki silicij, rastlinski vitamin A (t. i. retinol) in klinično raziskan ekološki izvleček melone Holimel®.
  • Ščiti kožo pred prostimi radikali, spodbuja obnavljanje celic, podpira tvorbo kolagena in za 16 % poveča lastno zaščito kože pred UV-žarki.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
  • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 30 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

59.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220039 Kategorije: , , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode med obrokom.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološka hranila, ki ščitijo pred staranjem kože in izgubo kolagena
BEAUTY FUEL Skin Radiance Complex uporablja čiste rastlinske sestavine za preventivno preprečevanje nastajanja oksidativnega stresa, ki povzroča prezgodnje staranje kože in globoke poškodbe kolagena. BEAUTY FUEL vsebuje ekološko tremelo, rastlinski vitamin A, ekološki vitamin C, ekološki silicij, ekološki OPC in klinično raziskane rastlinske antioksidante iz ekoloških melon. Idealen je za podaljšanje mladostnega videza in enakomerne polti vaše kože.

Ščiti pred prostimi radikali
BEAUTY FUEL podpira zaščito celic z rastlinskimi antioksidanti, kot je ekološki vitamin C iz ekoloških sadežev amle. OPC, polifenol iz skorje ekološkega finskega bora in klinično raziskani Holimel® iz ekoloških melon, ščitita in ohranjata lepoto vaše kože, medtem ko naravna antioksidativna obramba telesa (SOD, katalaza in glutation peroksidaza) deluje proti oksidativnemu stresu in vnetjem ter upočasnjuje staranje kože.

Spodbuja regeneracijo celic
Staranje kože lahko počaka: Beauty Fuel zagotavlja 58 % dnevnega odmerka vitamina A v rastlinski obliki. Mešani karotenoidi so naravni in varni predhodniki vitamina A. Ta stimulira fibroblaste v globljem sloju kože in spodbuja obnavljanje celic. Predstavljajte si ga kot zeliščni serum z retinolom v kapsuli.

UV-zaščita in boljša mikrocirkulacija
Klinično raziskano zelišče Holimel® iz ekoloških melon ščiti pred staranjem kože zaradi izpostavljenosti soncu in zavira sončne opekline. Poveča odpornost kože proti UV-žarkom za 16 % in za 72 % zmanjša poškodbe kože že po 32 dneh uporabe. Po študijah lahko polifenol OPC v izdelku BEAUTY FUEL izboljša mikrocirkulacijo kože, saj poveča prepustnost kapilar. Zato je koža bolje preskrbljena s hranilnimi snovmi in je videti bolj zdrava.

Podpira tvorbo kolagena
Sadež amle je eno najpomembnejših rastlinskih zdravil v ajurvedi, kjer se uporablja za kožo in za upočasnitev staranja kože. Ekološka amla v BEAUTY FUEL zagotavlja 100 % dnevnega odmerka rastlinskega vitamina C, ki prispeva k tvorbi kolagena za zdravo kožo. To preprečuje nastanek gub.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale.

Sestavine: ekološki izvleček gob srebrnega trsa* (Tremella fuciformis), ekološki izvleček amle* (Emblica officinalis), ekološki izvleček borovega lubja* (Pinus sylvestris), ekološki izvleček bambusovih kalčkov* (Bambusa arundinacea), izvleček zelenih alg (Dunaliella salina), ekološka melona ekstrakt* (Cucumis melo), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** % PDV: priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 30,1 g

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP