FORGOT YOUR DETAILS?

Beauty Base | Bio Kompleks za kožo, lase in nohte

  • Vaša naravna »all-in-one« rešitev za lepoto od znotraj.
  • Vaši koži in lasem pomaga, da zasijejo ter okrepi nohte z visokimi odmerki cinka iz organskih listov guave, vitamina C iz organske amle, silicija iz organskega bambusa in biotina iz organske bazilike ter ekoloških sončničnih semen.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko jih predelamo, bolj ohranijo svojo naravno moč.
  • Dopolnila Ogaenics vsebujejo vitamine in minerale iz visokokakovostne ekološke hrane v koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

49.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220954 Kategorije: , , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo zjutraj ali opoldan s kozarcem vode med obrokom.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Lepotna rutina od znotraj, ne glede na to, na kateri življenjski točki ste in kateremu tipu kože pripadate
BEAUTY BASE je mešanica visokih odmerkov organskih rastlinskih vitaminov in organskih mineralov, ki pomagajo ohranjati zdravo kožo, lase in nohte. Vašemu telesu zagotovi naravno, zeliščno in certificirano organsko formulo za celostno podporo vaši lepoti.

Lepotne sestavine
Biotin in cink prispevata k ohranjanju normalne kože, vitamin C prispeva k tvorbi kolagena za normalno delovanje kože, cink ima vlogo pri delitvi celic in tako podpira celjenje tkiv ter prispeva k ohranjanju zdravih nohtov, biotin in cink skupaj prispevata k ohranjanju zdravih las, vitamin C in cink pomagata zaščititi celice pred oksidativnim stresom, organski silicij, »element lepote v sledovih«, pa krepi naravno formulo.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale.

Sestavine: izvleček listov ekološke guave* (Psidium guajava), izvleček ekološke amle (sadež)* (Emblica officinalis), izvleček ekoloških bambusovih kalčkov* (Bambusa arundinacea), izvleček listov ekološke bazilike* (Ocimum sanctum), izvleček semen ekoloških sončnic* (Helianthus annuus), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila, posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** % PDV: priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011 Neto 17,3 g

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP