GSE se predstavi

/ / Strokovno

Kot ponudnik naravnih prehranskih dopolnil je podjetje GSE organic supplements specializirano za certificirane ekološke izdelke.

Zato je merilo certificiranja izdelkov in dobaviteljev prednostna naloga pri razvoju izdelkov in nabavi. Podjetje spremlja in certificira IMO Institut für Marktökologie GmbH, skupine Ecocert (DE-ÖKO-005).

S POLNO MOČJO RASTLIN NAPREJ

Fito vitamini – v harmoniji z naravo

Fito vitamini so izbira narave. V nasprotju s sintetično proizvedenimi prehranskimi dopolnili, so fito vitamini pridobljeni neposredno in izključno iz ekološko pridelanih rastlin. Vitamini in minerali se v telesu najučinkoviteje absorbirajo, če so obdani z naravnimi rastlinskimi spremljevalnimi snovmi, kot so bioflavonoidi, tj. sekundarne rastlinske snovi.

Kot pionirji na področju ekoloških prehranskih dopolnil seveda uporabljamo le naravne in certificirane ekološke surovine. Zato smo pri razvoju naših fito vitaminov iskali vitamine in minerale iz ekoloških in naravnih surovin. Naš partner je razvil kompleksen, patentiran postopek za nežno pridobivanje mikrohranil iz rastlin. Vendar pa je za pridobivanje potrebne vsebnosti vitaminov iz rastlin potrebna velika količina surovin. Ti so najvišje ekološke kakovosti, skrbno in kritično izbrani.

Za naravno, bolj zapleteno in zato tudi zelo drago proizvodnjo, se odločamo iz prepričanja. Za naravo in dobro počutje ljudi.

Zagotavljanje kakovosti in analiziranje

Varnost naših izdelkov je naša najpomembnejša prednostna naloga, zato akreditirani laboratoriji redno preverjajo sestavine, vsebnost in mikrobiološko kakovost vseh izdelkov.

Za vsako serijo izdelka izdamo potrdilo o analizi.

Med drugim sodelujemo z naslednjimi laboratoriji:
– SGS Institut Fresenius,
– Eurofins Analytik GmbH, Hamburg,
– Eurofins SOFIA GmbH, Berlin.

Po potrebi lahko zagotovimo tudi izvirne analize.

Družbena zavezanost

Družba GSE Vertrieb že vrsto let podpira dve organizaciji, ki izkazujeta izjemno družbeno angažiranost na humanitarnem področju.

Obema organizacijama dajemo priložnost, da se predstavita in predstavita svoje delo.

Homeopati brez meja e.V.

Organizacija Homöopathen ohne Grenzen Deutschland e.V. (HOG) je bila ustanovljena pred približno 15 leti. Pri razvoju in izvajanju naših projektov je pomembno, da pomagamo ljudem, da si pomagajo sami. Zato je usposabljanje na področju klasične homeopatije v središču našega dela.
Nadaljnji razvoj homeopatije in homeopatsko oskrbo prebivalstva je treba čim prej prenesti v lokalne roke. Da bi udeležencem naših tečajev omogočili čim hitrejše nudenje praktične homeopatske pomoči, svoj koncept poučevanja v vsakem primeru prilagodimo zdravstvenim težavam na kraju samem.

Delamo izključno na zahtevo držav. Lokalne strukture zdravstvenega varstva so vključene, tako da ni lokalne konkurence, temveč kulturna izmenjava.

Podrobna poročila so na voljo na spletni strani: www.homoeopathenohnegrenzen.de.

OTROCI HIMALAJE e.V.

Združenje že več kot 10 let podpira šolsko izobraževanje ladakhijskih otrok v številnih projektih vse do poklicne samostojnosti z vzdrževanjem in sponzoriranjem šol. Podpora, ki jo omogočajo velikodušne donacije za gradnjo in širitev šol v majhnih gorskih vaseh, zlasti v oddaljenih regijah, omogoča otrokom, da obiskujejo šolo, ne da bi bili ločeni od svojih družin in vaške skupnosti.

V središču dela združenja so tudi projekti pismenosti za mlade in odrasle ter samostojno izvajani projekti za zobozdravstvo in usposabljanje učiteljev. Da bi zagotovili, da “napredek” pomeni čim manj uničevanja pomembnih in preizkušenih stvari za prebivalce tega oddaljenega in izoliranega gorskega sveta Ladakha, ki nimajo skoraj nobenega dostopa do najosnovnejših storitev zdravstvene oskrbe in izobraževanja, so ohranjanje kulturne identitete ter krepitev osebne pobude in samoodgovornosti poleg ustvarjanja izobraževalnih možnosti za otroke in odrasle, bistvene skrbi združenja pri razvojnem sodelovanju z ladakhijskimi partnerskimi organizacijami.

Vsakoletni obiski za nadzor projektov, organizacijo prostovoljne pomoči in spodbujanje šolskih partnerstev prispevajo k medkulturnim srečanjem ter intenzivni, individualni izmenjavi in zaupnemu sodelovanju.
na spletno stran Otroci Himalaje