Zakaj izbrati Revitalizer v pršilu?

/ /

Daje vam takojšnjo energijo in vitalnost, ko jo najbolj potrebujete.
NUTURA® REVITALIZER™: Kot že ime pove, ima ReVitalizer™ sestavine, ki so bile znane zagotovite energijo, ko jo najbolj potrebujete. Ta mešanica vitaminov in hranil, vključno s tiaminom, niacinom, vitamini B6, B12, A in E, se v vaše telo dostavi s svetlobno hitrostjo in optimalno močjo.
Znano je, da vitamini B pomagajo pri proizvodnji energije, in ker se vsi razen B12 ne morejo shraniti v telesu, je dodatek eden od načinov, da zagotovite prave količine. Znano je, da vitamina A in E krepita vaš imunski sistem in morda preprečujeta nastanek stanj, ki črpajo energijo.
Že dolgo in iz mnogih razlogov je NUTURA® ReVitalizer™ najljubši izdelek mnogih ljudi. Ko se ta občutek utrujenosti pojavi, vam samo nekaj pršil hitro zagotovi več energije in vitalnosti.
Poleg tega lahko ReVitalizer™ hkrati osveži vaš dih. Ta mešanica hranilnih snovi učinkovito skrije vonjave, ki jih za seboj pustijo alkohol, kava, cigarete, česen, čebula in druga močna živila. Veseli boste, da ste preizkusili ReVitalizer, in tudi tisti okoli vas!