Ali je ta izdelek podprt s študijo?

/ /

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

Učinkovitost Bio-Lipowheat™ za suhost, gube in pomanjkanje kolagena je bila potrjena v šestih kliničnih študijah.
Občutki zategovanja so se znatno zmanjšali – ženske so poročale, da je bila njihova koža pomirjena in okrepljena. Povečana gostota kolagena v dermisu za napolnjeno kožo. Gostota kolagena se je po 12 tednih povečala za +50 %. Gostota dermisa se je povečala pri 100 % preiskovancev. Manj vidne gube Randomizirano dvojno slepo proti placebu klinično preskušanje, Lipowheat 350 mg/dan, 64 žensk, 20 tednov. Videz gub se je zmanjšal po 8 tednih. Po dodatku 88 % žensk poroča o zmanjšanju gub, bolj sveža in sijoča ​​polt. Dvojno slepo, randomizirano klinično preskušanje v primerjavi s placebom, 350 mg Lipowheat/dan, 64 žensk, 20 tednov Navlažena koža je videti bolj zdrava, bolj sijoča ​​in ima bolj enakomerno polt. 3 od 4 žensk so ugotovile, da je njihova koža bolj sijoča

“Polarni lipidi iz olja izvlečka pšenice izboljšajo poškodbe kože, ki jih povzroča staranje: dokazi iz randomiziranega, s placebom kontroliranega kliničnega preskušanja pri ženskah in študije ex vivo o eksplantatu človeške kože.” Boisnic, S. Časopis za kozmetično dermatologijo zv. 18.6 (2019)

“Vlažilni učinek prehranskega dopolnila izvlečka pšenice na žensko kožo: randomizirano, dvojno slepo, s placebom kontrolirano preskušanje.” Guillou, S. International journal of cosmetic science vol. 33,2 (2011)